РЕЗЕРВУАРИ ДЛЯ ВОДИ

Важко переоцінити користь від запасу води у побутовому та промисловому використанні. Але у випадках, коли споживання води постійно, а постачання утруднене, оптимальним рішенням буде використано на своєму підприємстві резервуарів для зберігання води. Промислові резервуари для зберігання води можуть мати кулясту, циліндричну або прямокутну форму, і призначені для забору, збереження та роздачі води при необхідності.

Основні функціональні   призначення  резервуарів:

  • Ємності для чистої води;
  • Ємності для стічних вод;
  • Пожежні ємності;
  • Підземні резервуари;
  • Резервуари-огорожі дощової води.

Форма і розмір ємності може широко змінюватись, виробничий підрозділ Яготинський механічний завод має всю необхідну технічну можливість для виготовлення резервуарів горизонтального або вертикального положення, з антикорозійною обробкою, об’ємом від 3 до 300 кубічних метрів. Наші резервуари можуть успішно функціонувати за   температурах від -60 до +40 градусів і мають термін експлуатації не менше 10 років. В результаті отримані   вироби можуть застосовуватися для зберігання та використання питної чи технічної води.

Найбільш популярні у нашому асортименті – циліндричні ємності з люком, горизонтальні. Через технічний люк можна проводити огляд та очищення резервуара з внутрішньої сторони.

Вироби, виготовлені із високоякісної сталі, мають суттєві переваги. Метал довговічний та надійний. Ми гарантуємо високу герметичність швів, пропонуємо додаткове зміцнення ємності від замерзання та деформації.

В умовах нашого заводу можна виготовити резервуар двома способами:

  • Метод рулонування. Переваги: ​​швидкий монтаж, основні роботи проводяться на території заводу-виробника, при остаточному монтажі у замовника виконується зварювання тільки бічного шва та приварювання днища. Такий метод є оптимальним для мінімізації монтажних робіт на території замовника.
  • Полістове складання. При такому методі частини та елементи виготовляються та готуються на заводі у листовому виконанні, а складання самого резервуару повністю проводиться на території замовника.

Ви можете купити готові резервуари або замовити ємність за Вашою технічною документацією. Співробітники виробничого підрозділу Яготинський механічний завод допоможуть Вам підібрати оптимальні характеристики для Вашого замовлення.